Početna / Foto / “LIFE WITHOUT YOU” – ARTIST AT CAMERA

“LIFE WITHOUT YOU” – ARTIST AT CAMERA

Iako mnogi smatraju da je bezglutenska ishrana samo vrsta pomodarstva, i da služi prehrambenim kompanijama za zavlačenje ruke dublje u džepove potrošača, ona je nekima ipak neophodan način života.

 

Zbog zdravstvenih problema nekim ljudima gluten može da predstavlja veliki problem i da uzrokuje mnoge druge i još ozbiljnije probleme. Među tim nesrećnim, i na sreću rijetkim, ljudima našla se i mlada umjetnica, fotograf iz Banja Luke, Tajana Dedić – Starović. Ona je iz prve ruke osjetila da gluten, sastojak mnogih prehrambenih proizvoda,
može da izazove velike probleme, i da to nije samo svjetska moda i želja da se bude drukčiji. Posljednjih godinu dana Tajana se muči i navikava na nov način ishrane. Kao pravi umjetnik nije dala da je to ometa u radu nego je naprotiv, to iskoristila kao inspiraciju za svoj novi projekat nazvan “Life Without You” i time obilježila godinu dana svoje bezglutenske ishrane

Pod pseudonimom Artist At Camera, Tajana samo niže projekte. Obično radi sa modelima a nerijetko je model sama sebi. Kroz fotografiju Artist At Camera istražuje sebe kao i druge ljude u neobičnim (a i naizgled običnim) situacijama, očekivano od studenta psihologije.

 

Njen stil fotografije je pomalo jeziv, ne bih rekao mračan, ali jeziv. Kada se posmatraju njene fotografije kao da se osjeća mala nelagoda. Ovo je kompliment koji je direktno upućen umjetnici jer tako uspijeva da prenese poruku i dopre do nas, posmatrača.

Nastavićemo da pratimo njen rad a i vi ga možete pratiti na facebooku i instagramu. U nastavku pogledajte još neke fotografije iz ovog projekta.

About Sixth Lens

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *